SE UCH SE VCH

torsdag 11 november 2010

En sista bildbomb på valparna!

I tisdags åkte vi en sista gång å tittade på valparna, känns lite konstigt nu måste jag säga när man inte får träffa dom på ett tag. Nu har det ändå blivit nästan varannan vecka så man hängt med i utvecklingen =) Men till helgen flyttar dom sista till sina nya hem.
Men jisses vad dom förändrat sig på två veckor, Unico som var en riktig cooling sist levde om som en riktig vilde =) Han å mamma Tingel lekte så fint ihop, men hans nya namn fick bli Vilde Bill ;) Undrar om han inte hade några blå (blåmärken) prickar oxå ;) Men härlig är han, attans att han inte kunde flytta till mig. 
Urax smälter man lika lätt för, han har så fint huvud och uttryck, påminner mycket om Izor. Egentligen gillar inte jag när dom får för mycket prickar i ansiktet men det är nå speciellt med den grabben =)
Ultra är ju fina damen med ett hjärta som nos =)
 Får passa på å tacka Mimmi å Kristian för den här tiden när vi kommit å "stört" =)
När vi skulle åka hem snöade det för fullt så de blev till att ta de lugnt, man såg inte mycket framför sig. Hade varit en krock efter vägen men var inte stopp när vi kom där som tur var.

Nu kommer en bildbomb på dom "små". Inte det lättaste att fota nu när det var sån fart på dom =)

Bröderna bus ;)

Sköna Ultra =)

Urax i farten

Tingel å Unico busar

Unico "Vilde Bill" =)




Mat

Mums =)

<3

Sömnig

<3

<3



           Izzes hemsida


 

7 kommentarer:

  1. Åhh de var helt otroliga!! Vilka kanon valpar=)
    CArro och gänget

    SvaraRadera
  2. Åhhh vad de är sööta allihop unico har varit en favorit här sen början Men allihopa är verkligen jättesöta . Hoppas nu allt går bra med flytten Så tomt det måste bli sedan hemma hos Mimmi och Kristian

    SvaraRadera
  3. Vad gulligt det är med valpar

    SvaraRadera
  4. Oj, vad de har blivit stora!
    Gillar Ultras ljusa öron jättemycket!

    SvaraRadera
  5. Stort tack till dig Anette för att vi fick använda härliga Izor! Och ni har aldrig stört oss, ni är alltid välkomna hit! Fina bilder ni tagit, roligt att se.
    Ha det gott och vi ses snart igen! Hela ligan hälsar.

    SvaraRadera
  6. det ser ut att gå vilt till! :)

    SvaraRadera