SE UCH SE VCH

söndag 26 september 2010

såååååå nära!





I fredags åkte vi till Åland på hundutställning =)) Började med ett stopp i Gävle å plockade upp Ylvas tik Ixi sen vidare mot Grisslehamn å båten över till Eckerö. Allt gick jättebra, lite smågung på vissa ställen bara. Vi bodde i en jättefin stuga med massa annat hundfolk runt omkring =) Tog en långpromenad på kvällen så vovvarna skulle få röra sig ordentligt men shit vad fästingar det fanns. Plockade flera stycken på dom när vi kom tillbaka till stugan *blä*.
Vi behövde inte ha nån brådska lördag morgon till utställningsplatsen för de va ca 60 hundar före *skönt* =) Men när det väl var dax för Izor va man lite nervös, det var han å en till i championklass å Izor placerade  sig först =)) Hade aldrig trott de. Å i bästa hane är det 4 som placeras, domaren placerade 4an å sen 3an så det var jag å en till, jisses säger ja bara! Vi fick springa ett varv till men den andra vann =(( Izze blev 2a i bästa hane med reservcert å reserv cacib =(( Han blev 2a pga av teckningen,  fasiken oxå, sååååå himla nära att få certet å ha en finsk champion med hem, men han va bra mycket finare än den andra, rörde sig bättre å hade bättre rygg/kors. Men ja än´t bitter ;) Är samtidigt jättenöjd över dom andra hanarna han slog för dom va jättefin (en trippelchampion å den andra dubbelchampion) å de var ju första gången vi var "utomlands" så de e bara att ladda om å försöka igen =)


Sen dax för tikarna, det var tre tikar i öppenklassen å Ixi placerade sig först =))  Även i bästa tik klass vann hon =)) *weee* så hon fick CERT å CACIB å sen blev hon BIM =)) så de hoppas jag Ylva är nöjd med ;)


Är nöjd med helgen trots allt =) Var iväg till tågstation i Gävle idag å lämnade Ixi för hemgång så visst blev det lite tomt nu.Inga problem att ha med sig. Hon är en grymt härlig hund fast lite damp emellanåt ;)




F*N de gick inte att ladda upp nå bilder nu =(( så jag gör ett nytt försök imorn

4 kommentarer:

  1. Oh vad tråkigt så nära men det gick ju så bra ändå. Nästa gång tar du det.
    Grattis!!!

    SvaraRadera
  2. GRATTIS GRATTIS.. Nästa gång spöar ni dem med tåg längder!!

    SvaraRadera
  3. Grattis Tror oxå ni tar det nästa gång

    SvaraRadera
  4. Husse funderade på en shoppingrunda till Åland snart - TACK för att du meddelade att det gungar! Då kan vi shoppa på landbacken istället! Surt med reservcacib... :(

    SvaraRadera